Download AVS Video Editor 6.2 Full + Crack

Wednesday, August 01, 2012 Zamaludin Abdulah 44 Comments


Selamat pagi, pada pagi yang dingin ini di daerah rumah saya yaitu di Lembang kali ini saya akan posting tentang editor Video yang mungkin sudah asing lagi bagi para pembaca yaitu AVS Video Editor, sebuah aplikasi mungil dengan kekuatan super yang bisa rubah video biasa menjadi luar biasa dengan penggunaannya yang sangat mudah...


Manage Various Video Formats
AVS Video Editor supports all key video formats. Edit & save video files in AVI, VOB, MP4, DVD, WMV, 3GP, MOV, MKV, H.263/H.264 codecs, etc. See a full list of supported video formats

Edit Your Video with Fantasy
Trim, cut, split, merge, rotate and mix videos with AVS Video Editor . Select between 300 innovative video effects and transitions. Insert menus, audio, text comments and subtitles. Stabilize video camera shaky recordings.

Speed Up HD-Videos Editing
Manage AVI HD, WMV HD, TOD, AVCHD, MOD, MTS/M2TS, etc. with AVS Video Editor . Due to the integrated video cache technology, HD-video editing becomes faster.

Process Blu-Ray Videos
Open and edit your Blu-ray videos with AVS Video Editor . Apply effects and add specially designed menus. Add audio, video and images to your videos. Save files in any key video format. Or burn videos on to Blu-ray discs.

Capture Your Video
Transfer video from DV-, web- or VHS-cameras and save video on hard drive or burn DVD discs. Or record media files from your PC screen and create video guides, training videos or demos.

Share Your Video
Upload newly made video files to all popular video hostings such as Facebook, Flickr, MySpace, etc., directly from AVS Video Editor interface.

Multilingual Support
AVS Video Editor interface and tech-support are available in English, French, German, Spanish, Italian, Japanese and Dutch.

Screenshot



Minimum System Requirements

Processor:  Intel / AMD compatible at 2500 MHz or higher
RAM:  1 GB or higher
Sound:  Windows compatible sound card
Display:  32-bit color depth
CD recorder:  for importing from CD
DVD recorder:  for importing from DVD and creating Video DVD
Video capture device:  required for capturing
Windows Media Player 11 or higher for WMV video playback
DirectX:  Microsoft DirectX 9.0c or later
Administrative permissions for program installation and activation
Internet connection to activate

Windows 7 Recommended System Requirements

Processor:  Intel / AMD compatible at 3 GHz single core/1.8 GHz dual core
RAM:  1.5 GB or higher
Video:  Windows 7 compatible video card
Sound:  Windows 7 compatible sound card

Note: System requirements may differ depending on the Windows 7 version installed and increase when Windows Aero interface is enabled.

All key formats are supported
Read: HD Video (inc. Blu-ray video, AVCHD, MPEG-2 HD and WMV HD), AVI (DivX, Xvid, etc.), DV AVI, MP4 (inc. Sony PSP, Apple iPod and Archos), WMV, 3GP, 3G2, QuickTime (MOV, QT), DVD, VOB, VRO, MPEG-1, 2, 4, TOD, MOD, MPG, DAT, VCD, SVCD, Real Video (RM, RMVB), ASF, ASX, MJPEG, H.263, H.264, DVR-MS, MKV, OGM, FLV, AMV, MTV, TS, M2TS, M2T, MTS, DPG, NSV, FLI, FLC, CDG, GVI, SVI, PPT, PPTX.

Write: HD Video (inc. Blu-ray video, AVCHD, MPEG-2 HD and WMV HD), AVI (DivX, Xvid, etc.), MP4 (inc. Sony PSP, Apple iPod and Archos), WMV, 3GP, 3G2, QuickTime (MOV, QT), SWF, FLV, DVD, MPEG-1, 2, 4, MPG, MJPEG, H.263, H.264, Real Video (RM, RMVB).

Cara instal crack:
- Download AVS Video Editor
- Instal AVS Video Editor
- Download Crack
- Simpan Crack di mana tempat kita menginstal AVS Video Editor, kalo default C:\Program Files\AVS4YOU\AVSVideoEditor
- lalu buka crack (jika meggunakan windows 7 ke atas buka sebagai Admin dengan cara klik kanan > Run as Administrator)
- Klik tulisan berwarna biru
- tunggu sampai ada tulisan OK!
- selesai...


Download List:
AVS Video Editor 6.2 (150 MB)
Crack AVS Video Editor (1.49 MB)

-Semoga bermanfaat (^^,)-



44 comments:

  1. Replies
    1. Bos knp ya video dh aku bikin kok ada tulisan www.avs4you.com di layarnya,gmn cara mghlangkan nya ya?

      Delete
  2. patchnya ga jalan ni........
    win7

    ReplyDelete
  3. @hanyuri udah Run As Administrator belum?

    ReplyDelete
  4. gan please cracknya gan ga bs udah run admin tetap ga bisa ane pake win 7

    ReplyDelete
  5. Thanks, works perfect on my windows 7 ^^
    Makashi ya

    ReplyDelete
  6. gan, AVSnya koq videonya g bisa di tambahkan Text..??

    ReplyDelete
  7. Gan ... AVSnya gk bisa di kasi text abis di patch ... minta aktivasi pake manual ini. kalo pake crack itu profile lgsg ilang aja. harus pake aktivasi kode atau serial number aja gan

    T___________T

    ReplyDelete
  8. Not working ...!!! udah gw jalanin kyk contoh tetep aja ga bisa -__--__-

    ReplyDelete
  9. ini yg gw cari cari dari jaman kolonial ehh baru ada sekarang ~_~

    ReplyDelete
  10. wkokwokw kalo AVS4YOU emang gitu
    kalo belum di Crack bisa ditambahin text tapi ada Watermarknya
    kalo dah diCrack ilang Watermarknya tapi gak bisa ditambahin text xD

    ReplyDelete
  11. gang , koq crackx gak jalan. . .

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. So far, I’ve only tried using Windows movie maker and AVS video. Between these 2, I’d say that AVS is a better video editing software because its features are more flexible than what is available in Windows Movie Maker. Also, I have been scouting for other editors but hoping I could find some free downloadable links to be able to assess them. Nice informative post you have, thanks for sharing. I would like to hear for some tricks and tips on video editing from you. :]

    ReplyDelete
  15. Yahhh mungkin namanya gratisan ya, jadi watermark nya nempel teruss

    ReplyDelete
  16. Actually u can add the text to the video i've tried once

    ReplyDelete
  17. haduh masa ada tulisan ANEH DI TENGAH VIDEO, padahal dah di aktivasi...

    ReplyDelete
  18. bagai mana menghilangin tulisan yang timbul sendiri di vediox,,

    ReplyDelete
  19. thank you for another wonderful article. Where else could anyone get that kind of information in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information.
    agario
    super mario bros
    pacman
    car games
    plants vs zombies
    solitaire
    happy wheels

    ReplyDelete
  20. bang lagu nya gaNggu matiin lagunya kaya mana ?

    ReplyDelete
  21. bang crack nya bisa tapi lagunya ganggu nih

    ReplyDelete
  22. apa antivirusnya harus dimatiin dulu?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.