Friday, August 03, 2012

Download CyberLink PowerDirector 10 Full Crack

Selamat siang wahai kalian pembuat dosa, haha serasa yang suci aja gue. Pada kesempatan kali ini saya akan posting tentang Video Editor terbaik yaitu CyberLink PowerDirector, CyberLink PowerDirector adalah alat video editing yang hadir dengan fitur yang kompleks dan mudah untuk digunakan. Aplikasi ini telah banyak digunakan oleh para editor-editor muda karena kemudahan menggunakan aplikasi ini da fiturnya yang sangat lengkap, apalagi sudah di nobatkan sebagai yang terbaik...

hasil COPAS dari softpedia:

Video Production at Blazing Speed:
· Introducing TrueVelocity Engine for the HD video era. Speeds up video processing time in every possible way
· Maximizing System Memory – TrueVelocity 64 takes advantage of PowerDirector’s 64-bit OS support utilizing the entire system memory to process multiple HD video files efficiently.
· Optimizing CPU Utilization – TrueVelocity Parallel makes video processing smoother and faster by splitting tasks into smaller segments and simultaneously processing them across all available CPU threads.
· Harnessing the Power of the CPU/GPU – TrueVelocity Accelerator taps into the power of Intel, AMD and NVIDIA video processing technology for hardware-enhanced video decoding and encoding.

Powerful Editing Tools:
· Powerful yet easy-to-use tools let you enhance videos and create sophisticated visual effects
· Timeline Interface – Up to 100 video and audio timeline tracks for a flexible workspace, easier media management, and more creative projects.
· Video Enhancement Tools – PowerDirector’s suite of advanced TrueTheater technologies improves the video quality, offering SD-to-HD quality up-scaling, video noise removal, color and light adjustment, smooth slow-motion playback, and more.
· Advanced Audio Editing – New WaveEditor allows users to edit their audio tracks with effects and includes VST plug-in support for third party effects.
· Full HD Previews – Preview your video in real-time with full HD quality like never before.

Maximized Creativity:
· Bigger and more flexible workspace, and even more effects and templates for your growing video editing needs
· MagicStyle Movie Wizard – Select existing photos and videos, choose a built-in 3D template and audio track, and MagicStyle puts it all together into an amazing 3D movie in seconds.
· Customized Particle Effects – Unique Particle effects that are customizable for that special touch to your video creatives

Sharing on all Media:
· 100,000+ FREE Effects – provided to you by the PowerDirector Community on DirectorZone.com. Including customized effects, templates, tips, tutorials and DVD menus that grow in amount every day.
· Publish to Social Networks – Users can choose to upload to Facebook or YouTube in Full HD quality directly from PowerDirector.
· On-the-Go Media – Output videos directly to the iPad, iPhone, iPod, BlackBerry, PSP, Zune and many other mobile devices. Simply select your device type and PowerDirector does the rest.


Screenshot:

Requirements:

· CPU Processor:
· AVI Capture/Producer: Profiles: Pentium II 450 MHz or AMD Athlon 500 MHz
· DVD Quality (MPEG-2) Profiles: Pentium 4 2.2 GHz or AMD Athlon XP 2200+
· High Quality MPEG-4 and Streaming WMV, QuickTime) Profiles: Pentium 4 3.0 Ghz or AMD Athlon 64 X2
· Full-HD quality H.264 and MPEG2 Profiles: Intel Corei5/7 or AMD Phenom II X4
· AVCHD and BD burning Profiles: Pentium Core 2 Duo E6400, or AMD Phenom II X2
· Memory:
· 512 MB required
· 3GB DDR2 or above recommended for 32 bit OS
· 6GB DDR2 or above recommended for 64 bit OS
· Hard Disk Space:
· 5 GB required minimum (note: 400 MB is for Magic Music Library)
· 10 GB (20 GB recommended) for DVD production
· 60 GB (100 GB recommended) for Blu-ray Disc/AVCHD production
· A CD or DVD burner (CD-R/RW, DVD+R/RW or DVD-R/RW) is required to burn VCD/DVD/SVCD/AVCHD titles
· A Blu-ray disc recordable drive is required to burn Blu-ray Discs
· 60GB (100GB recommended) required for BD/HD/AVCHD production
· Burning Drive:
· A CD or DVD burner (CD-R/RW, DVD+R/RW or DVD-R/RW) is required to burn VCD/DVD/SVCD/AVCHD titles
· A Blu-ray Disc recordable drive is required to burn Blu-ray Disc titles
· Screen Resolution: 1024 x 768, 16-bit color or above


Cara Instal crack:
· Download dan instal CyberLink PowerDirector 10 
· Download Crack
· Copy "Simkey" ke Folder ditempat kita menginstal  CyberLink PowerDirector 10, default "C:\Program Files\CyberLink\PowerDirector10"
· Lalu Replace
selesai...

Download List:

Assalamualaikum Wr. Wb.
-Semoga Bermanfaat (^^,)-

41 comments:

  1. mantep gan, sedot dah, perlu banget, btw bisa ga nibuat ngedit video .mkv ?

    ReplyDelete
  2. ini baru bener2 bisa didownload,gue dah nyari kmna2 tpi link nya pada bohong,makasih ya gan

    ReplyDelete
  3. kbetulan nemu link ini..yaa smoga bermafaat bgi yg mnggunaknnya..
    thanks zamal-tkj.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. bener banget tuh...gw dh cari kmana2 dan cuma ngasih link bo'ong...
    tapi disini bisa langsung downdload...
    oke lw gitu ane izin sedot...bro..

    ReplyDelete
  5. ass... terima kasih banyak ya...
    saya ini butuh untuk mengerjakan tugas kuliah saya S2 Teknologi Pendidikan, semoga kebaikan anda dibalas dengan kebaikan oleh Allah SWT, amien...

    ReplyDelete
  6. gan,, tapi ;inknya lambat ya? tapi gak apa? gan, bisa perbaiki pc juga? ane gak bisa install cod 2 di windows 8, gimana tuch?

    ReplyDelete
  7. syukron katsirrr sahabat,,, jazakallahu khironnn

    ReplyDelete
  8. Thanks ya gan, sangat membantu ane yang lagi pusing ngedit video.
    langsung download lagi, makasih ya gan.....

    ReplyDelete
  9. tapi kenapa setelah mengikuti prosedur yg dberikan tetap belum free msih trial? mohon petunjuk.a . terima kasih

    ReplyDelete
  10. mkci gan yng ini mantab bnget deh pokkkxa yng ma bo ong doang/ngolpok xixixixi

    ReplyDelete
  11. gan, crack nya udah di paste, tapi tetep keluar gini e
    Thank you for evaluating this software. Your evaluation period is over. Please visit http://www.cineform.com to purchase the software
    mohon pencerahannya

    ReplyDelete
  12. Thanks Sob,,,
    salam Manis dari http://717suara.blogspot.com

    Berkunjung Balik ya :D

    ReplyDelete
  13. Ralat Untuk Alamat Blognya http://717-suara.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. akhirnya dpt juga yang greget ijin sedot gan !!

    ReplyDelete
  15. Gimana caranya kawan :( kok gak bisa

    ReplyDelete
  16. makasi banyak yg 10 tapi powerdirector 11nya mana gan haaaaa

    ReplyDelete
  17. Wah, dulu blognya ga seramai ini loh... sering ngeblog ya?

    Ditunggu kunjungan baliknya, Klik Disini

    ReplyDelete
  18. kok masih trial yah? gimana bair full version?

    ReplyDelete
  19. makasih bos link downloadnya.tak doakan semoga sampeyan panjang umur, Bagi temen2 yang pengin tahu info@ penting islami kunjungi blogku ya di sini http://infoting-islamic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. terxata bsa gan.,.,,
    makasih ea.,.,,
    log di extract gk bsa2.,.,.
    smpet pusing si.,.,., tpi ternyata di copy ea.,.,.
    mksih bget dah

    ReplyDelete
  21. jujur gue berterimakasih...hatur nuhun kang

    ReplyDelete
  22. bukan free ya gan? masih harus bayar euy

    ReplyDelete
  23. Gan, link nya udah ilang. Bisa upload lgi gk? Makasi sebelumnya.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.